МЕНЮ

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

BIONORICA SE - е един от водещите производители на билкови лекарства в световен мащаб.
BIONORICA SE - е един от водещите производители на билкови лекарства в световен мащаб. Компанията е основана в Нюрнберг, Германия от Йозеф Поп през 1993 г. Повече от 85 години Bionorica произвеждат ефективни и в същото време добре поносими лекарства.

Основната дейност на Bionorica се фокусира върху областите на дихателните заболявания, гинекологията, урологията и черния дроб.
Стартираща и отправна точка на Бионорика е природата. Това е визията и мисията на проф. Д-р Майкъл А. Поп да дешифрира природата и да направи нейната неизмерима лечебна сила достъпна за хората. Bionorica използва големия потенциал на активните вещества в растенията с помощта на най-новите изследвания и иновативни технологии за производство на ефективни и безопасни билкови лекарства. Bionorica нарича това фитоенеринг.
AICORE LIFE SCIENCES - е фармацевтична компания, специализирана в изследвания и разработка на продукти за здравето на жените, със седалище в Холандия.
AICORE LIFE SCIENCES - е фармацевтична компания, специализирана в изследвания и разработка на продукти за здравето на жените, със седалище в Холандия. Основателите имат колективна опит от съвместната им работа в Organon, която е фармацевтичната част на AKZO, преди да стане част от Schering Plough, а по-късно и Merck & Co. Organon е един от световните пазарни лидери в здравето на жените и е пионер в много важни разработки в този сегмент.

Компанията разработва модернизирано портфолио, като акцентът е върху авангардни генерични продукти, както и върху оригинални продукти, насочени към пазарни ниши с умерена конкуренция.

Компанията се фокусира основно върху европейските страни и обръща специално внимание на здравето на жените. Асоциацията включва пълния набор от инструменти, необходими за всички етапи на разработване, разпространение, маркетинг и продажба на лекарства на европейския континент, както и партньорства с Университета в Гент. Това значително опростява и съкращава трудния път от идеите във фармацията до реализирането им.
AUREA PHARMA - е компания, фокусирана върху разработването и предоставянето на пациенти със специализирани продукти за грижа за кожата по време и след лъчетерапия и химиотерапия.
AUREA PHARMA - е компания, фокусирана върху разработването и предоставянето на пациенти със специализирани продукти за грижа за кожата по време и след лъчетерапия и химиотерапия.

Мисията на компанията е непрекъснато да подобрява качеството на живот на пациентите чрез подобряване на поддържащите терапии в онкологията. Продуктите на Aurea Pharma са разработени с цел правилна грижа за кожата и нейната защита срещу странични ефекти от лечението на рак.
SANGI CO., LTD. - е японска компания, специализирана в приложенията на калциево-фосфатното съединение хидроксиапатит
SANGI CO., LTD. - е японска компания, специализирана в приложенията на калциево-фосфатното съединение хидроксиапатит, което е естественото, силно биосъвместимо вещество на нашите зъби и кости.

Създадена като търговско дружество през 1974 г., Sangi бързо се превръща във фирма за разработка на продукти, фокусирана главно върху биокерамичния калциев фосфат, хидроксиапатит. В рамките на няколко години Sangi започна да изследва и произвежда хидроксиапатит, а през 1978 г. Sangi стана първата компания в света, която успя да разработи паста за зъби, включваща хидроксиапатит - „същото вещество като на нашите зъби", която може да реминерализира и възстановете зъбния емайл.
Website aicore.com.ua uses cookies for more convenient use of the resource. By visiting our resource, you agree to the use of cookies.
For more information, read our privacy policy.
I agree, don't show it again
Close